X

Кросовер Subaru Forester Sport отримав потужний турбодвигун

Мощная модификация Subaru Forester с 1,8-литровым двигателем готовится к выходу на рынок

Сімейство кросовера Subaru Forester поповнилося новою версією з приставкою Sport в назві. Головною її відмінністю від стандартної моделі є нова силова установка. Мотор дебютував влітку цього року на оновленому універсалі Levorg.

Йдеться про 1,8-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 175 к.с. і з крутним моментом 300 Нм. Агрегат поєднується з варіатором і системою повного приводу. Динамічні характеристики виробник поки що не оголосив. Крім потужного мотора, новий Subaru Forester Sport отримав переналаштовану підвіску. Відрізнити новий кросовер можна за чорною решіткою радіатора, спойлером на даху і 18-дюймовими темними колісними дисками.

Салон Субару Форестер Спорт оздоблений висококласними шкірою та замшею. В оснащення увійшла камера, розташована на приладовій панелі, яка розпізнає обличчя водія, а потім запускає під нього регулювання сидінь, дзеркал і клімат-контролю. Варто зазначити, що версія Sport стала найпотужнішою на домашньому ринку, де її і пропонуватимуть на старті продажу. Потім компанія відправить новинку в США і Європу.

Читайте також:
Самую крутую Subaru показали на фото: ждем премьеру новой модели