X

Кросовер Volkswagen Atlas може стати пікапом

Успех Honda Ridgeline заставил задуматься руководство Volkswagen Group. Вполне возможно, что скоро Хонда получит конкурента.

Великий кросовер Volkswagen Atlas цілком може лягти в основу пікапа. Про це заявив головний інженер Volkswagen America доктор Матіас Ерб. Як приклад він навів пікап Honda Ridgeline, основою для якого став кросовер Honda Pilot.

Платформа MQB, на якій складено Фольксваген Атлас, дає змогу створити середньорозмірний пікап. А 3,6-літровий бензиновий V6 на 280 к.с. забезпечить необхідну тягу і вантажопідйомність. Найімовірінше, новинка отримає 8-ступінчастий автомат і повний привід.

Представники Volkswagen вважають, що модель з тримальним кузовом дасть змогу марці закріпитися на американському ринку в перспективному сегменті пікапів.

У перспективі може з’явитися і повнорозмірний рамний пікап Фольксваген, проте поки що він не такий актуальний. Річ у тому, що американці віддають перевагу моделям місцевого виробництва (Ford, Chevrolet, Ram), а імпортні авто цього класу в США не такі популярні.