X

Кросовер Volkswagen ID.5 показали на перших зображеннях

Стильный электрический кроссовер Volkswagen ID.5 дебютирует в следующем году

Volkswagen активно електрифікує свою модельну лінійку. Трохи більше місяця тому компанія представила абсолютно новий електрокросовер ID.4, а тепер готується випустити його купеподібну версію. Електрокар уже потрапляв в об’єктиви фотошпигунів під час проходження тестів. Однак модель була повністю покрита камуфляжем, через що не вдалося роздивитися деталі.

Саме тому художники Kolesa, використовуючи шпигунські фото, створили рендери майбутньої новинки, яка, імовірно, вийде на ринок під ім’ям VW ID.5. Силует крос-купе має дуже стильний і сучасний вигляд. Якщо передня частина повністю повторює кросовер VW ID.4, корма стала більш похилою. У результаті змінилося оформлення заднього скла і дверцята багажника. Перше позбавили двірника, а на других з’явився спойлер зі стоп-сигналом. Крім того, крос-версія позбудеться рейлінгів на даху. Дизайн ліхтарів і бампера аналогічний до ID.4.

Наразі виробник не надав інформації про майбутню новинку, але, за чутками, її побудують на тій самій модульній платформі, що й донора, і отримає вона аналогічні силові агрегати. Так, базова версія буде оснащена електромотором на задній осі потужністю 204 к.с. Також буде доступний двомоторний варіант із віддачею 306 к.с. Запас ходу електромобіля на одному заряді становитиме 400 км. Забезпечить його акумуляторна батарея ємністю 82 кВтг.

Читайте також:
Volkswagen представил уже третий электрический кроссовер