X

Кросовер VW Tiguan 2022 — перші зображення

Популярный компактный кроссовер VW Tiguan удерживает твердые позиции на рынке, но нужно двигаться дальше. Первые подробности о преемнике!

Коли в 2007 році VW Tiguan вперше запустили у виробництво, німецький автовиробник чітко бачив перспективи компактного кросовера. В той час для одного SUV (VW Touareg) в модельному ряду вже було занадто багато місця. Тому сьогодні глобальна лінійка автомобілів VW налічує чотири кросовери! Саме час поговорити про Фольксваген Тігуан третього покоління.

Може здатися, що заводити про це мову поки що рано. Але будьте впевнені, німецькі фахівці вже розробляють новий кросовер. Згідно з джерелами Auto Express, в компанії вже є бачення, якою має вийти новинка. На основі цієї інформації було підготовлено зображення.

Почнемо з того, що новий Тігуан стане набагато динамічнішим зовні. Як очікується, він матиме купеподібний силует, але без шкоди для практичності. Тому розробники прагнуть зробити об’єм багажника в 470 л.

Окремі елементи, такі як передні фари, позичатимуть натхнення в електричної лінійки VW I. D. Ззаду ж ліхтарі можуть перетворитися в стилістично єдину деталь. Дуже сучасний прийом.

Читайте також:
Особливий VW Touareg відзначив свій перший мільйон

Незважаючи на сміливі зовнішні перетворення, в компанії, схоже, поки щоне готові перетворити Tiguan в електромобіль. У моторній гамі будуть двигуни від VW Golf восьмого покоління об’ємом 1-2 л, а також м’яка гібридна система. Чекати на новий Volkswagen Tiguan варто близько 2022 року.