X

Крутіше за Sonata: новий седан Genesis G70 показали на фото

В сети появились шпионские снимки рестайлинговой версии седана Genesis G70 2021 модельного года

Уперше Genesis G70 представили в 2017 році. Автомобіль позиціонували як конкурента BMW 3-ї серії і Mercedes-Benz C-Class. Через два роки на седан чекало планове оновлення, під час якого виробник вирішив нічого не міняти в зовнішності і без того доволі популярної моделі й обмежився розширенням списку обладнання. Зараз же “сімдесятий” пережив повноцінний рестайлінг і вже готовий до прем’єри.

Із зовнішніх змін — нові бампери і решітка радіатора, трохи переміщена вниз  рамка номерного знака, збільшені патрубки вихлопної системи і назва бренду замість логотипу на кормі. З’явилися дворівневі фари та задні ліхтарі.

Зміни в салоні будуть мінімальними. Найімовірніше, все обмежиться лише «підрослим» екраном мультимедійної системи та іншим кермом. За чутками, на ньому з’являться сенсорні панелі.

Стосовно моторної гами, то рестайлінговому G70 приписували двигун Genesis G80. Йдеться про бензиновий 2.5 T-GDI потужністю 304 к.с і наддувний V6 3.5 T-GDI з віддачею 380 к. с. Поки що підтверджень цьому немає – на шпигунських фото на багажнику видно шильдик 2.0 T, а отже базовий мотор залишився недоторканим. Що буде з іншими, поки що не зрозуміло. Так чи інакше, дорестайлінговий G70 доступний виключно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач. Привід — задній або повний. Презентація новинки очікується найближчим часом. Точну дату поки що не оголошено.