X

Хто швидший: Tesla Model S P90D, Сorvette Z06, Mustang або Сamaro

Интересно, кто окажется быстрее в заезде на четверть мили: Tesla Model S P90D, Сhevrolet Сorvette Z06, Ford Mustang или Сhevrolet Сamaro?

https://www.youtube.com/watch?v=JLs5CcvsjNc

Tesla Model S P90D вважається одним з найшвидших серійних електромобілів у світі. Американці вирішили перевірити її на швидкість з іменитими “гончаками”, оснащеними звичним двигуном внутрішнього згорання.

У результаті, на знаменитому гоночному кільці Palm Beach International Raceway в очній ставці зійшлися чотири автомобілі: Tesla Model S P90D, Сhevrolet Сorvette Z06, Ford Mustang або Сhevrolet Сamaro. Хто ж з них опиниться швидший при заїзді на чверть милі (400 метрів)?

Як видно з відеоролика, Tesla Model S P90D просто не залишила шансів. Завдяки двом електромоторам – на передніх колесах потужністю 259 л. с. і на задніх в 503 л. с. – машина розгоняється від 0 до 96 км/год (60 миль) всього за 2,65 с. А від 0 до 160 км/год (100 миль) за 7,04 с.

Краще за усіх виглядав Ford Mustang, Сorvette Z06 виявився помітно повільніший. Що вже говорити про “ветерана” Сhevrolet Camaro 80-х рр.
Особливо ефектна перевага в розгінній динаміці Tesla Model S P90D видна при зйомці з бортової камери – суперники дуже швидко перетворюються на точку позаду автомобіля.

Кто быстрее: Tesla Model S P90D, Сorvette Z06, Mustang или Сamaro (+ВИДЕО)