X

Хто став покупцем найдорожчої машини у світі (йдеться не про Bugatti)

Rolls-Royce Boat Tail за 28 миллионов долларов получил уникальное наполнение багажника и эксклюзивный салон

До недавнього моменту найдорожчим автомобілем у світі вважався підготовлений в єдиному екземплярі Bugatti La Voiture Noire приблизно за 20 мільйонів доларів (16,5 млн євро). Але кабріолет Rolls-Royce Boat Tail з цінником в 28 млн доларів перебив рекорд. Тираж автомобіля обмежений трьома екземплярами. Хто вже купив один із них?

Компанія не розкриває імена щасливих власників, але ЗМІ дещо дізналися. Отже, на думку The Telegraph, власниками одного з трьох Rolls-Royce Boat Tail стали американська поп-зірка Бейонсе та її чоловік Jay-Z. Такий висновок було зроблено з ряду деталей, які вказують саме на цю зоряну пару.

Головний аргумент на користь цієї версії захований в багажному відсіку автомобіля під двостулковою кришкою з натурального дерев’яного шпону. Йдеться про спеціальний набір для пікніка, який передбачає розкладний стіл, стільці, посуд і столове приладяя (ложки, виделки, тарілки та інше), витончені келихи і невеликий холодильник для зберігання шампанського Armand de Brignac (ми знайшли “недороге” за $500). Саме цей напій є улюбленим у зіркової пари. І, до того ж, частиною виробництва володіє Jay-Z.

Читайте також:
Світна статуетка Rolls-Royce "Дух екстазу" опинилася під забороною

Зовнішність і забарвлення кабріолета витримані в стилі, який ідеально підходить для відпочинку на Лазурному узбережжі. Це місце найчастіше відвідують знаменитості. Салон машини оздоблений шкірою під назвою Blue Ivy — так звуть дев’ятирічну дочку пари. Згодні, сумнівна асоціація… Також відомо, що Бейонсе підписала шильдик на кормі ексклюзивного Rolls-Royce, А Jay-Z залишив свій автограф на решітці радіатора. Хто стане власниками двох інших екземплярів унікальної моделі, поки що невідомо.