X

Lamborghini представила ураганний кабріолет Huracan Spyder

Итальянская марка презентовала в Лос-Анджелесе Huracan Spyder. Новый кабриолет развивает 580 сил и может разгоняться до 320 км в час

Повнопривідний Spyder дебютував ще у 2015 році, але в компанії Lamborghini вирішили, що Huracan Spyder має дарувати ще більше свободи та драйву і за менші гроші. Тому новий кабріолет Ламборгіні зробили задньопривідним і агрегатували V10 на 580 кінських сил.

За даними італійців, кабріолет Huracan LP 580-2 Spyder здатний розганятися до 100 км на годину лише за 3,6 секунди (на 0,2 з повільніше, ніж повнопривідний кабріолет), а максимальна швидкість Lamborghini обмежена на позначці в 320 км/год.

Ще один часовий показник, який наводить компанія – час складання даху. М’який верх кабріолета можна сховати за 17 секунд, а робити це можливо до швидкості 50 км на годину.

Виробник спорткарів зазначає, що кабріолет із заднім приводом за своєю керованістю відрізняється від аналога з чотирма рушійними колесами. Задньопривідний Lamborghini Huracan Spyder має переналаштоване рульове керування, а також інші налаштування підвіски і особливі шини на задній осі. Плюс до цього – інше калібрування електронних «помічників» і три профілі їзди – Strada, Sport і Corsa (для треку). Як стверджують італійці, цей монопривідний кабріолет Уракан дає змогу багатіям «побешкетувати» і відчути максимум задоволення від активного драйву під відкритим небом.

Ціна Lamborghini Huracan Spyder з заднім приводом обіцяє бути нижчою за вартість повнопривідного кабріолета LP610-4 потужністю 610 кінських сил. Приблизна різниця в ціні – 30-33 тисяч євро. До речі, вартість Huracan Spyder з повним приводом – 186 500 євро. Старт продажу Huracan LP 580-2 Spyder – січень 2017 року.