X

Lexus LX570 тепер сподобається багатіям ще більше

Но достаточно ли этого, чтобы отвлечь внимание покупателей от конкурентов?

Поки вся світова громадськість завмерла в очікуванні флагманських позашляховиків Lexus LX і його «родича» з логотипом Toyota, в компанії вирішили трохи оновити нинішній LX. Преміальна модель отримала спортивний пакет, який буде доступний виключно для машин із трьома рядами сидінь. Щоб не вводити вас в оману зазначимо, що це буде варіант виконання, а не Версія F Sport.

Спортпакет дасть змогу привернути увагу тих покупців, які хочуть підкреслити свій активний спосіб життя. Зокрема, дизайнери Lexus переробили фірмове облицювання радіатора, форма якого давно стала візитною карткою марки.

У зовнішньому вигляді новинки простежується вплив ідей, реалізованих раніше в моделі RX з пакетом Off-Road, і саме такий дизайн не залишить Вас байдужими.

У процесі модернізації в задній частині з’явилося більше хрому, а корпуси дзеркал пофарбовані в колір кузова. В опціональний спортивний пакет для LX увійшли 21-дюймові легкосплавні диски з десятьма спицями.

Також покупцям буде запропоновано пакет Luxury, в який додали такі корисні речі, як чотиризонний клімат-контроль, проекційні лампи в дверях, а також підігрів і вентиляція передніх і задніх сидінь.

Говорячи про інтер’єр, LX Sport Package включає сидіння, оздоблені напіваніліновою шкірою чорного, темно червоного або білого кольору, причому останній є ексклюзивним для цієї версії. Незалежно від того, що ви вибираєте, хедлайнер поставляється в чорному кольорі, а рульове колесо, оздоблене деревом. Завершують список приємних речей аудіосистема Mark Levinson з 19 динаміками, head-up дисплей і бездротова зарядна панель.

Очікується, що в новому 4-му поколінні позашляховик позбудеться 5,7-літрового V8 потужністю 383 к.с. на користь 3,5-літрового V6 з турбонаддувом.

А Lexus LX570 2020 року має надійти у продаж у США у вересні нинішнього року за ціною від $ 86380 доларів за 5-місну модель. Вартість семимісної модифікації стартує з $ 91380, а версія зі спортпакетом – від $ 99300.