X

Лімітований тираж і 414 к.с.: Nissan представив новий Skyline Nismo

Nissan презентував нові лімітовані Skyline Nismo та Nismo Limited. У компанії заявили, що моделі ідеально поєднують у собі комфорт стандартного седана та гоночні технології.

Новий Skyline Nismo можна відрізнити за бамперами з яскраво-червоними акцентами, 19-дюймовими дисками Enkei, іншими протитуманними фарами і передньою решіткою для максимального охолодження. У салоні встановлено нове кермо в шкіряному оплеті, тахометр з червоними кільцями і сидіння Recaro.

У рух седан наводить модифікований 3,0-літровий бітурбований двигун V6 потужністю 414 к.с. і 550 Нм крутного моменту. Nissan Nismo має три режими водіння: Standard, Sport та Sport+. А ще спеціально налаштовану підвіску, стабілізатори для зменшення крену та нові гальмівні колодки.

Читайте також:
Nissan Patrol підготували до суворого бездоріжжя (відео)

Що стосується версії Nissan Skyline Nismo Limited, вона відрізняється матовими бронзовими дисками, іншим логотипом і табличкою на двигуні з назвою виробника. Вона вийде тиражем у 100 екземплярів із цінником від 66 тисяч доларів. Тираж Nissan Nismo обмежений 1000 екземплярами, вартість кожного від 55 000 доларів.