X

Найкращий китайський позашляховик показали на живих фото

Дешевый соперник Toyota Land Cruiser почти полностью рассекречен

Флагманський китайський кросовер GAC GS8, який у компанії позиціонують як альтернативу Toyota Land Cruiser, готується змінити покоління. Модель вже неодноразово потрапляла в поле зору фотошпигунів, але тільки в щільному камуфляжі. Тепер їм вдалося відобразити новинку без маскування.

Судячи зі знімків, друге покоління позашляховика збереже звичні кутасті риси. Зовнішня світлотехніка загалом  залишилася впізнаваною, але графіка змінилася. Решітка помітно збільшилася. Брутальності моделі додають масивні бампери і великі колісні диски з оригінальним дизайном. Фото салону GAC GS8 не опублікували. Відомо, що в оснащення внесуть цифрову приладову панель і нову мультимедійну систему з величезним тачскріном.

За даними інсайдерів, друга генерація кросовера GAC GS8 переїде на платформу GPMA (Global Platform Modular Architecture) і помітно приросте в розмірах. У довжину новинка досягає 4980 мм (+145 мм), в ширину – 1950 мм (+90 мм), у висоту – 1780 мм, а колісна база дорівнює 2920 мм (+120 мм). Під капотом встановлено 2,0-літровий турбодвигун потужністю 252 к. с. (400Нм), який пов’язаний з 8-ступеневим “автоматом” і системою повного приводу.

Читайте також:
Дешевий суперник Toyota RAV4 готовий підкорити покупців

Також китайському кросоверу обіцяна гібридна версія, систему для якої запозичать у компанії Toyota. Йдеться про THS (Toyota Hybrid System) з електромеханічним варіатором. Щоправда, офіційно такий варіант не підтверджений. Презентація другої генерації GS8 відбудеться найближчим часом, а в продаж машина вирушить восени цього року. Кросовер  пропонуватимуть в шести- і семимісному виконанні салону. Попередник коштує в КНР щонайменше  $26 000. За топову модифікацію просять $41 000.