X

Найкращий Volkswagen Transporter показали на перших фото

Черты, присущие версиям GTI, придали Транспортеру спортивности и брутальности

Одним з найпопулярніших універсальних фургонів на європейському ринку є  Volkswagen Transporter T6.1. Незважаючи на високий попит, німецький виробник вирішив поповнити сімейство моделі новою модифікацією.

Виконання Sportline дало змогу фургону заграти новими фарбами в стилістиці GTI. За основу було взято преміальну комплектацію Highline. На авто встановили новий бампер з величезними повітрозабірниками, розширені бічні спідниці, спойлер на даху і чорні глянцеві 18-дюймові колісні диски. Також фургону занизили на 30 мм дорожній просвіт і доповнили решітку радіатора червоною тонкою смугою. Кузов пофарбований матовою фарбою, а на скло нанесене щільне тонування.

Фото салону спецверсії фургона Фольксваген поки що не опубліковані. Однак відомо, що в ньому встановлено сидіння з підігрівом, оздоблені чорною шкірою Nappa з прострочкою у вигляді сот, яку доповнюють вставки із замші. В оснащення кабіни увійшла цифрова приладова панель, нова аудіосистема, навігаційна система Discover Media і розширений пакет систем допомоги водієві, який охоплює адаптивний круїз-контроль, екстрене автоматичне гальмування, парктронік і камеру заднього виду.

Читайте також:
На фургони Volkswagen Transporter 6.1 встановили голосовий помічник Neo

Поліпшень під капотом авто не відбулося. У рух Transporter T6.1 Sportline, як і раніше, приводить 2,0-літровий двигун TDI потужністю 201 к. с., який пов’язаний з 7-ступеневою DSG. Розгін до першої “сотні” займає 8,9 с. Нова модифікація випускатиметься як з довгою, так і з короткою колісною базою. Ціна стартує від 50 000 євро.