X

Lynk & Co 03: перший преміальний седан Geely

Седан Lynk & Co 03 помогли создать специалисты Volvo и его планируют продавать в Европе и США.

Створений Geely преміум-бренд Lynk & Co поповнився першим седаном. Представили новий Lynk & Co 03 на Шанхайському автосалоні. Модель допомогли створити фахівці Volvo, адже шведська марка, як відомо, належить Geely.

Китайський автомобіль складено на новій платформі Volvo СМА, яку також використовуватиме кросовер Volvo XC40. За дизайном седан Lynk & Co 03 дуже нагадує кросовер Lynk & Co 01. У нього така сама решітка радіатора і високо посаджені діодні фари.

У салоні помітна віртуальна панель приладів, а центральна панель повернута до водія. Представники Geely обіцяють зацікавлювати клієнтів бонусами на кшталт довічної гарантії і безкоштовної передплати на всі сервіси та додатки.

На вибір запропонують бензинові турбомотори об’ємом 1,5 л (180 к.с.) і 2,0 л (240 к.с.). Також у модельному ряду Lynk & Co 03 буде 220-сильний гібрид на підзарядці. Можна буде обрати 6-ступінчасту МКПП, 6-ступінчастий автомат і 7-ступінчастий робот із двома зчепленнями.

Новий преміальний седан Geely почнуть продавати у Китаї з 2018 року, а у 2019 році автомобілі Lynk&Co з’являться в Європі та США. Цікаво, що продавати їх планують через спеціальні інтернет-магазини.