X

Люксовий кросовер Mercedes-Maybach показався на живих фото

Роскошная версия кроссовера Mercedes-Benz GLS проходит финальные тесты

Перший кросовер під брендом Mercedes-Maybach має офіційно дебютувати вже в листопаді, а поки що автомобіль можна споглядати тільки під камуфляжем на свіжих шпигунських фото видання motorauthority.

Уже давно не таємниця, що люксовий паркетник складуть на основі моделі GLS, від якої Майбах зовні відрізнятиметься насамперед особливою решіткою радіатора у стилі концепту Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

Набагато більше відмінностей буде в інтер’єрі, який зможе похвалитися виключно дорогим оздобленням і двома розкішними кріслами на другому ряду, замість звичного дивана.

Виробництво кросовера Mercedes-Maybach налагодять на тому самому заводі, де випускають «звичайний» GLS, в американському місті Тускалуса, штат Алабама. Очікується, що вартість люксової версії GLS стартуватиме з 200 000 доларів, що зробить Майбах найдорожчим автомобілем підвищеної прохідності, виробленим у США.

Читайте також:
Помічена в Україні маршрутка Maybach: цікаві подробиці

Дебют Mercedes-Maybach GLS, найімовірніше, відбудеться на моторшоу в Лос-Анджелесі, хоча не виключено, що місцем прем’єри може бути ще один листопадовий автосалон у Гуанчжоу.