X

Macan Turbo з пакетом Performance очолює модельну лінію

Macan Turbo, оснащений пакетом Performance, нині очолює модельну лінію, вражаючи своїми поліпшеними ходовими якостями, підвищеною маневреністю та ще більшою емоційністю.

Macan як спортивний автомобіль у сегменті компактних позашляховиків від першого дня своєї появи установлює нові стандарти з точки зору динаміки водіння. Сьогодні Porsche підвищує ставку знову. Macan Turbo, оснащений пакетом Performance, нині очолює модельну лінію, вражаючи своїми поліпшеними ходовими якостями, підвищеною маневреністю та ще більшою емоційністю.

V-подібний шестициліндровий двигун об’ємом 3,6 л з двома турбінами розвиває 324 кВт (440 к.с.). Це на 30 кВт (40 к.с.) більше ніж у Macan Turbo, що підносить нову топ-модель на верхівку п’єдесталу модельної лінії. Macan Turbo з пакетом Performance розганяється до 100 км/год за 4,4 секунди (на 0,4 секунди швидше) і розвиває максимальну швидкість 272 км/год (+6 км/год).

Максимальний крутний момент також зріс до 600 Нм (+50 Нм), він доступний в діапазоні між 1500 до 4500 об/хв. Час, необхідний для прискорення у режимі  Sport Plus від 80 до 120 км/год, зменшено до 2,9 секунди (–0,2 с). У залежності від типу шин витрата пального (відповідно до NEDC) для нової топової моделі Macan становить 9,4–9,7 л/100 км.

Однак йдеться не лише про збільшену потужність двигуна  Macan Turbo з пакетом Performance, а й про нову гальмівну систему, занижене спортивне шасі, пакет Sport Chrono та спортивну вихлопну систему, що входять до стандартного оснащення.

Особливістю переднього мосту є гальмівні диски діаметром 390 мм, що на 30 мм більші за диски на Macan Turbo. При гальмуванні диски фіксують 6-поршневі супорти червоного кольору. Виключно спортивні налаштування забезпечує система активного управління підвіскою PASM, яка адаптована до заниженого на 15 мм кузова. Пневмопідвіска з функцією регулювання рівня кузова та заниженням на 10 мм доступна як опція.

Пакет Sport Chrono піднімає продуктивність Macan Turbo на новий рівень. У режимі Sport Plus шасі, двигун і трансмісія під акомпанемент характерного звуку від спортивної вихлопної системи оптимально налаштовані на спортивну їзду. Задля досягнення максимального прискорення 7-ступенева трансмісія PDK гарантує надзвичайно короткий час відгуку, оптимальні точки перемикання і збільшений крутний момент при перемиканні передач.

Для індивідуалізації Macan Turbo з пакетом Performance доступна низка додаткового обладнання, такого як  пакет оздоблення екстер’єру Turbo. Він включає 21-дюймові колеса у дизайні 911 Turbo з пофарбованими у чорний глянець спицями, світлодіодні фари з системою PDLS Plus та елементи кузова у чорному кольорі. Пакет оздоблення інтер’єру Turbo пропонує чорний шкіряний інтер’єр з деталями із алькантари, карбону та рішеннями у кольорі, такі як накладки на пороги з логотипом моделі, підсвічені білим.

Macan Turbo з пакетом Performance вже доступний для замовлення у офіційних дилерів в Україні. Вартість нової топ-моделі починається від 3 092 495,00 гривень з податками.*

Про компанію:

ТОВ «Віннер Імпортс Україна, Лтд» – офіційний імпортер автомобілів Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover та Porsche в Україні. Компанія розпочала свою діяльність у 1992 році та є одним із лідерів автомобільного бізнесу в Україні з відмінною репутацією та світовими стандартами якості. Десятки нагород і перемог у національних бізнес-рейтингах та автомобільних конкурсах красномовно свідчать про високі стандарти роботи та прогресивний підхід до ведення бізнесу в Україні. Дилерська мережа налічує 60 центрів з продажу та сервісного обслуговування автомобілів п’яти брендів по всій Україні. Детальніше про «Віннер» – на веб-сайті.

*Варість вказана по стану на 05.09.2016 року та розрахована за міжбанківським курсом на веб-сайті.