X

Mahindra презентувала новий кросовер із автопілотом за $9000 (фото)

Модельна лінійка Mahindra поповнилася новим кросовером з індексом XUV 3XO. Новинка побудована на базі SsangYong Tivoli і незабаром надійде у продаж.

Від спорідненого SsangYong новий кросовер відрізняється переробленими фарами та ліхтарями, решіткою радіатора, більш скульптурними бамперами та іншими задніми дверима. У нього нові легкосплавні колісні диски та більш товсте облицювання колісних арок.

Особливістю салону Mahindra XUV 3XO є 10,25-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи, що окремо стоїть. Він поєднується з аналогічного діаметра цифровою панеллю приладів і підтримує бездротові системи Android Auto і Apple CarPlay. Є люк на даху, слот для бездротової зарядки гаджетів та аудіосистема Harman Kardon із сімома динаміками. Для авто запропонований пакет ADAS 2-го рівня, який вважається найпросунутішим у сегменті.

Mahindra XUV 3XO доступний з 1,2-літровим бензиновим турбодвигуном потужністю 110 або 129 к.с., а також 1,5-літровим турбодизельним двигуном з віддачею 115 к.с. Потужність на передні колеса передається через 6-ступінчасту «механіку» або «автомат». Вартість новинки варіюється від 749 000 до 1 549 000 рупій, що в еквіваленті становить 9000 – 18 000 доларів.

Читайте також:
Mahindra показала новий Thar й це не копія Jeep