X

Маленький Toyota RAV4 — що відомо про доступний японський кросовер

Новинка выйдет на рынок в 2022 году

Популярність кросоверів продовжує набирати обертів. Цей сегмент рясніє різноманітністю моделей, але виробники продовжують наповнювати його новими представниками. Вони навіть змінюють форм-фактор своїх автомобілів, тим самим відкриваючи перед ними нові горизонти. Наприклад, Toyota випустила компактний кросовер Yaris, а тепер має намір повторити цей експеримент з сіті-каром Aygo.

Автомобіль у новому кузові представлять у 2022 році. На думку глави марки, так у компактної моделі буде більше шансів не стати історією, а продовжити своє існування на ринку. Концептуальна версія Toyota Aygo X Prologue, яку показали в березні поточного року, має дуже привабливий вигляд. У компанії наголосили, що серійна версія багато в чому повторюватиме концепт.

Незалежні дизайнери, спираючись на фото шоу-кара, створили реалістичний рендер моделі. Компактний кросовер Тойота Айго позбавили надмірної химерності і фар нестандартної форми. Він отримав більш класичну оптику, менш агресивний бампер, м’язисті колісні арки, а також типові декоративні елементи крос-версій у вигляді пластикового обвісу і захисних пластин.

Читайте також:
Toyota підготувала новий крутий позашляховик

Відомо, що новий Toyota Aygo буде побудований на модульній платформі TGNA-B, на якій базується Yaris Cross. Кросовер комплектуватиметься 1,0-літровим бензиновим двигуном потужністю до 95 к. с. Дебютує новинка до кінця цього року, повідомляє Motor.es.