X

Mazda показала на відео салон нового преміального кросовера

В отделке использованы разные материалы и текстуры

Незабаром модельна лінійка компанії Mazda поповниться новим кросовером. Йдеться про новинку з індексом CX-60, дебют якої відбудеться 8 березня. Щоб підігріти інтерес потенційних покупців до автомобіля, виробник опублікував чергове тизерне відео.

Це не перша демонстрація перспективного кросовера. Раніше компанія засвітила на фото його екстер’єр, а тепер частково розсекретила салон. Судячи з опублікованого відео, в обробці кабіни використані шкіра Nappa, японський текстиль, хромовані елементи і натуральне дерево. У компанії зазначили, що поєднання текстур відображають еволюцію філософії дизайну Mazda Kodo. Ідея отримала назву Kaichô.

Незважаючи на преміальну обробку, інноваційності в оснащенні кабіни немає. Тут, як і в інших моделях, наявна цифрова приладова панель і мультимедійна система з широкоформатним екраном. Основними ринками збуту кросовера стануть Європа і Японія. У компанії впевнені, що жителі цих країн гідно оцінять салон моделі.

Читайте також:
Mazda, Honda і Nissan зупиняють заводи

Відомо, що Mazda CX-60 приєднається до преміального сегменту. Кросовер заснований на новій задньопривідній платформі. У рух його приводитиме гібридна установка на основі 2,5-літрового двигуна й електромотора. Її сумарна віддача становить 300 к.с. Очікується, що новинку також запропонують із новими рядними шестициліндровими двигунами Skyactiv-X і Skyactive-D, доповненими 48-вольтовим стартер-генератором.