X

Mazda представила екстремальні пікапи для суворого бездоріжжя (фото)

Стоимость внедорожных новинок и дата старта продаж не озвучены

Австралійський підрозділ Mazda представив дві версії пікапу BT-50, підготовлені для важкого бездоріжжя. Подробиці про новинки — SP Pro та Thunder Pro — з’явилися на офіційному сайті Mazda.

Від базового пікапа вони відрізняються додатковою світлодіодною оптикою, збільшеним до 285 мм (+50 мм) дорожнім просвітом та позашляховими шинами. Також на пікапи встановили посилені пружини підвіски та амортизатори.

Модифікація Mazda BT-50 Thunder Pro на додачу до всього перерахованого вище отримала сталеві бампери та пластикові розширювачі колісних арок. Також в арсеналі такого пікапа сталеві дуги у кузові, шноркель та наповнені азотом амортизатори. Салон оздоблений натуральною шкірою з чорним лакованим декором та укомплектований сидіннями з підігрівом й двозонним клімат-контролем. У поміч водієві передбачена камера заднього виду.

Бездорожні пікапи доступні з двигунами робочим об’ємом 1,9 та 3,0 літра потужністю 150 та 190 к.с. відповідно. Коробка в обох випадках — шестиступінчаста автоматична. Привід — повний із понижувальною передачею.

Читайте також:
У США представили мініатюрний електропікап із можливостями Tacoma