X

Mazda представила оновлений кросовер CX-8: фото та характеристики

В Японии модернизированный Mazda CX-8 стоит от 20 350 до 34 390 долларов

Mazda представила оновлену версію середньорозмірного кросовера CX-8 для японського ринку. Зовні новинку можна ідентифікувати за зміненими бамперами, жирним хромованим кантом у нижній частині решітки радіатора та іншою конфігурацією фар.

Дальнє світло у нових фарах автоматично підлаштовується під дорожні умови. Найбільш ефективне освітлення дороги досягається за рахунок зміни кількості LED-елементів, що використовуються в діапазоні від 12 до 20 одиниць. Задні ліхтарі зберегли передню форму, але отримали нову графіку й у верхній частині окреслені хромованим молдингом. У трирядному салоні з нового — роз’єм USB Type-C та покращені сидіння з новими подушками й пружинами.

Під капотом оновленого Mazda CX-8 зберігся колишній 2,5-літровий бензиновий мотор Skyactiv-G 2.5T потужністю 188 або 227 к.с. Але переналаштована педаль акселератора дозволяє більш точно дозувати крутний момент на низьких швидкостях. Коробка — 6-ступінчастий гідромеханічний «автомат». Привід — передній або повний на вибір.

У списку технічних поліпшень — пружини та амортизатори з новими налаштуваннями, адаптивний круїз-контроль з функцією утримання безпечної дистанції до транспортного засобу, що йде попереду. У включеної до стандартної комплектації системи Mazda Intelligent Drive Select три попередньо встановлені їздові режими: Normal, Sport та off-road (для їзди бездоріжжям).

Також у гамі з’явилися нові комплектації Grand Journey та Sports Appearance. Перша виділяється темно-сірими гратами радіатора, глянсово-чорними корпусами бічних дзеркал та рейлінгами на даху. Доповнюють образ кросовера для любителів сімейних вилазок на природу оригінальні 19,0-дюймові колісні диски. У салоні — сидіння у оббивці з текстилю й синтетичної шкіри, та сітчасті декоративні вставки на передній панелі. У функціонал Grand Journey стандартно зашитий режим для їзди бездоріжжям.

Комплектація Sports Appearance передбачає чорні корпуси бічних зерал, радіаторні грати, нижні частини бамперів та накладки на дверні пороги. Колісні диски того ж діаметра пофарбовані у колір чорний металік. На кормі з відмінностей — збільшений патрубок вихлопної системи. У салоні — хромовані декоративні вставки на передній панелі.

Оновлений CX-8 у покращеній комплектації Exclusive Mode відрізняється бронзовою решіткою радіатора та пофарбованими у колір кузова розширювачами колісних арок, бічними дзеркалами та молдингами. Також йому дісталися особливі колісні диски діаметром 19,0 дюймів, рейлінги на даху та збільшений патрубок вихлопної системи. У салоні — оздоблення сидінь шкірою наппа та сріблясті вставки на передній панелі.

На внутрішньому ринку марки модернізований Mazda CX-8 коштує від 20 350 до 34 390 доларів. Окрім Японії кросовер випускають у Китаї, Малайзії та В’єтнамі.

Читайте також:
Land Rover Defender зробив 6 перекидів після зіткнення з Mazda (відео)