X

Медичні автомобілі Ford презентували в Києві

В Международном выставочном центре в г. Киеве, в рамках 25-й юбилейной выставки «Здравоохранение-2016» компании «Виннер Импортс Украина» и «Види Груп» презентовали совместные наработки в части медицинских автомобилей на базе шасси Ford.

Медичні автомобілі Ford презентували в Києві

Відкрили презентацію медичних автомобілів Ford голова правління групи компаній Віннер в Україні, генеральний директор “Віннер Імпортс Україна” Петро Рондяк та голова наглядової ради і засновник групи компаній «ВіДі Груп» Віталій Джуринський.

Родзинкою презентації став надсучасний автомобіль екстреної медичної допомоги класу C (реанімобіль) на базі нової моделі Ford Transit. З такими автомобілями виробник планує брати участь у державних та комерційних тендерах в Україні.

Унікальними особливостями представленої автівки є:
По-перше – надійність базового шасі Ford перевірена роками експлуатації на українських дорогах.

По-друге – це її комплектація медичним обладнанням. «Швидка» обладнана всіма сучасними медичними пристроями. Серед яких варто відзначити надсучасну транспортну платформу Life base 3 виробництва Weinmann. Вона має у соєму складі дефібрилятор, апарат штучної вентиляції легень, систему моніторингу, розподільник кисню, кисневі балони, інгаляційну маску.

Медичний автомобіль Transit

Гості  стенду могли ознайомитися з демонстрацією практики застосування цього медичного обладнання представленої «швидкої» у виконанні фахівців Центру екстреної медичної допомоги. Life base 3 легко виноситься з автівки в одній руці, тож парамедикам потрібно кілька секунд, щоб привести його у дію. Отже, вони витрачають мінімум часу на підготовку обладнання та максимум – на порятунок життя людини.

По-третє – унікальний інтер’єр, що є власною розробкою виробника «швидкої». Збільшений простір медичного салону дає змогу медперсоналу комфортно і ефективно працювати у дорозі. Обладнання в автомобілі розміщено на всіх стінках салону, що дає як максимальну зручність для медиків, так і рівномірне навантаження на задню вісь шасі, що збільшує термін експлуатації «швидкої».

Медичний автомобіль Fiesta

Також на стенді Ford було представлено спеціалізований медичний автомобіль на базі Ford Fiesta. Його призначення – доправляти медперсонал до хворих, які потребують регулярного медичного догляду, але самі не можуть дістатися до медичних закладів: це інваліди, тяжкохворі, онкохворі та інші.