X

Менший за Sportage: компактний кросовер Kia Niro 2022 помітили на дорозі

Обновленному кроссоверу обещают более привлекательную внешность и минималистичный салон

Корейський виробник на всю зайнятий розробкою кросовера Kia Niro 2022 року. Очікувати появи на ринку залишилося недовго. Це зайвий раз доводять шпигунські знімки моделі, яка отримала нову зовнішність.

Передня і задня частини автомобіля щедро прикриті камуфляжем. Ймовірно, саме тут і очікуються найбільші зміни. Незважаючи на старання виробника приховати їх, вони яскраво виступають назовні. Особливо добре проглядається “акулячий ніс”. Його ми вже бачили в концепті електромобіля Kia Habaniro, який виробник показував у 2019 році. Отже, прототип дизайну очевидний.

Найімовірніше, цей самий концепт послужив донором для змін у задній частині кузова. Наприклад, добре видно ліхтарі-бумеранги, які були і у Habanero. Що ще приховує камуфляж, сказати складно.

І якщо загальне уявлення про компактний кросовер Кіа Ніро 2022, який у лінійці займе місце нижче Kia Sportage, скласти можна, то про салон інформації немає. Очікується, що він стане стилістично простішим порівняно з інтер’єром нинішньої моделі. Це означає мінімум фізичних кнопок і більше дисплеїв.

Інформації про двигуни теж немає. Імовірно, новий Kia Niro буде доступний у трьох версіях — електричній, гібридній і з двигуном внутрішнього згоряння. Більше інформації з’явиться в міру наближення дебюту кросовера.

Читайте також:
Викрадення року: два Kia Sportage вкрали протягом місяця в однієї людини