X

Mercedes-E63 AMG Estate – перші фото гарячого універсала Мерседес

Заряженный универсал Mercedes-Benz оснащен 4,0-литровым V8 твин-турбо и способен развить 290 км/ч.

Представлено перші офіційні зображення нового Mercedes-E63 AMG Estate. Гарячий універсал Мерседес офіційно покажуть через місяць на Женевському автосалоні.

Як і седан Mercedes-E63 AMG 2017, новий універсал Mercedes-Benz E-Class оснащений 4,0-літровим V8 з подвійним турбонаддувом. У початковому виконанні він видає 571 к.с. і 750 Нм крутного моменту, а в E63 S – 612 к. с. і 850 Нм.

Більш потужний варіант розганяється до 100 км/год за 3,5 с, а його максимальна швидкість може бути обмежена на позначці в 250 або 290 км/год.

Усі Mercedes-E63 AMG Estate 2018 оснащені 9-ступінчастою АКПП і повним приводом. Для любителів занесень передбачено спеціальний задньопривідною режим Drift.

Оснащення універсалу Mercedes-E63 AMG охоплює адаптивні амортизатори, пневмопідвіску і систему зміни налаштувань авто з режимами Comfort, Sport і Sport Plus.

У E63 S додано активні опори двигуна, електронний задній диференціал і  ефективніші гальма. За доплату доступні керамічні гальмівні диски.

Відрізнити новий Mercedes-E63 AMG Estate можна за аеродинамічним обвісом, особливою решіткою радіатора і величезним повітрозабірником у бампері. Крім того, розширено колісні арки, а ззаду помітні чотири широких вихлопних труби. Початкова версія отримала 19-дюймові литі диски, а E63 S – 20-дюймові.

У внутрішньому оздобленні переважають шкіра й алькантара, а за доплату доступні карбонові накладки. У AMG розробили особливі спортивні сидіння та кермо, а також змінили графіком віртуальної панелі приладів.

Як і у стандартного універсала Mercedes-Benz E-Class, об’єм багажника дорівнює 670 л, а зі складеними задніми сидіннями він зростає до 1820 л.

Купити універсал Mercedes-E63 AMG надійде у продаж з квітня. Ціна Мерседес Е63  не дуже відрізнятиметься від вартості аналогічного седана, тобто становитиме приблизно 115 тис. євро в початковій версії.