X

Mercedes-AMG тизерить новий заряджений седан C63

Официальная премьера самой мощной модификации C-Class состоится 21 сентября

Mercedes-Benz анонсував прем’єру нового суперседана Mercedes-AMG C63. Напередодні цієї події компанія опублікувала перший тизер новинки із зображеним у профіль червоним автомобілем.

Близький до серії прототип нового C63 вже засвітився на Фестивалі в Гудвуді, але нинішній показ буде повноцінною світовою прем’єрою. Шанувальників моделі, ймовірно, засмутить той факт, що спортседан втратив двигун V8 й тепер укомплектований гібридною силовою установкою на базі поздовжньо встановленого бензинового 2,0-літрового M139. У поміч йому передбачено електродвигун, який відповідає за привід задньої осі. Живиться електродвигун від невеликого акумуляторного блоку ємністю 6,1 кВтгод. Сукупна віддача силової установки — 680 к.с. та 750 Нм крутного моменту. Для порівняння, С63 S попереднього покоління з восьмициліндровим мотором пропонував 510 к.с. та 700 Нм. Крім того, гібрид буде легшим, а значить динамічнішим.

У новому поколінні Mercedes-AMG C63 запропонують виключно у кузові седан. Купе та кабріолет замінить окрема модель — CLE. Також Mercedes-Benz готує «заряджений» універсал, який складе конкуренцію новому BMW M3 Touring.

Читайте також:
Mercedes-Benz презентував електричний автопоїзд із запасом ходу до 800 км

Більше інформації про новий Mercedes-AMG C63 з’явиться вже завтра.