X

Mercedes-Benz показав цілком інакший компактний седан на базі A-class

Mercedes-Benz CLA - автомобиль, который немного не на слуху. Поэтому редко встречается в потоке. Отличная возможность выделиться!

Mercedes-Benz поширив перше фото другого покоління елегантного седана CLA на базі нового A-class. Дату прем’єри поки що не розголошують, але з першим зображенням тизерну кампанію можна вважати відкритою. Тому, можливо, вже до кінця року ми побачимо новинку у всій красі. Але це лише попередні плани.

Німецький бренд великодушно показав найважливіший для цієї моделі елемент – задні двері та силует даху, що плавно перетікає в корму. Тут – усе як треба, якщо чекаєте на новинку, але деталі, зрозуміло, поки що тримають у таємниці.

За традицією, новий Mercedes CLA стане компактною і більш доступною альтернативою великому і дорогому чотиридверному купе Mercedes CLS. Цьому посприяє і дизайн. Ми очікуємо впізнаваний елегантний силует (про що свідчить поданий тизер), задню і передню світлотехніку в стилі старшого CLS (на фото нижче).

Інтер’єр майже точно дістанеться від співплатформеного хетчбека. Загалом, дизайн моделі другого покоління повністю дистанціюється від попередника. Тепер Мерседес CLA виглядатиме преміальним і дорожчим. Раніше модель була найдешевшим седаном у лінійці німецького бренду. Але з появою чотиридверного Mercedes A-class ситуація, швидше за все, зміниться.

Читайте також:
В Украине нашли уникальный старый Mercedes-Benz с дверьми крылья чайки (фото)