X

Mercedes-Benz представив новий GLC Coupe – фото та характеристики

Популярний кросовер Mercedes-Benz GLC у другому поколінні отримав стильну купеподібну версію. Новинка з приставкою Coupe у назві надійде у продаж у липні цього року.

Від стандартного варіанту крос-купе відрізняється аркоподібним дахом, стрімким силуетом кузова і загостреною задньою частиною. Ще можна відзначити розкосі фари, повністю закриту решітку радіатора з візерунком з трикінцевих зірок і фактурний капот. На кормі видні світлодіодні ліхтарі, об’єднані між собою темною глянцевою плашкою, вбудований спойлер, виступаючий бампер і дифузор.

В екстер’єрі кросовера використана велика кількість хромованих акцентів, які чудово поєднуються з темним кольором кузова. Завдяки новому дизайну аеродинамічний коефіцієнт дорівнює 0,27. Їздить авто на 19 чи 20 дюймових колесах.

В оснащення салону GLC Coupe увійшла 12,3-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система MBUX з 11,9-дюймовим екраном, кольоровий проекційний дисплей і преміальна аудіосистема Burmester з 15 динаміками. Також є камери кругового огляду, система напівавтономного водіння та широкий перелік систем допомоги водієві.

Купе-кросовер пропонується з кількома силовими установками, всі з яких гібридні. Базовим є 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 201 і 255 к.с., який доповнили 48-вольтова м’яка гібридна система. Також доступний варіант з 2,0-літровим турбодизельним двигуном потужністю 197 або 269 к.с. Він також доповнений 40-вольтною установкою.

Читайте також:
Новий Mercedes-Benz GLC отримав подовжену версію

Будуть доступні і гібриди, що підзаряджаються. Бензинові варіанти видають 313 і 381 к.с., а дизельний – 335 к.с. Усі вони доповнені батареями на 31,2 кВтг, які забезпечують пробіг у суто електричному режимі до 130 км. Незалежно від силової установки, всі комплектації GLC Coupe поставляються із системою повного приводу 4Matic та дев’ятиступінчастою автоматичною коробкою передач.