X

Mercedes-Benz представив оновлений CLA

Седан та універсал Mercedes-Benz CLA є найелегантнішими в лінійці німецького виробника. Щоб зробити їх привабливішими для шанувальників, компанія провела планове оновлення.

Модель отримала модернізовану решітку радіатора, підкориговані бампери і оптику з іншим наповненням. Версії AMG 35 Performance дісталася фірмова решітка радіатора Panamericana, великий спойлер на кормі, обвіс і спеціальні 19-дюймові колісні диски.

Зміни сталися й у салоні моделі. У оснащення включили нове п’ятиспицеве ​​кермо, 7-дюймову цифрову приладову панель, мультимедійну систему з 12,3-дюймовим екраном, акустику Burmester і камеру заднього виду. Також встановили комфортніші крісла.

Рестайлінговий Mercedes-Benz CLA доступний з 1,3-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном потужністю 180 і 200 к.с., а також 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном на 190, 221 і 306 к.с. Ще покупці можуть вибрати варіант з 2,0-літровим дизельним агрегатом з віддачею 116, 150 та 190 к.с. Усі вони доповнені 48-вольтовим стартер-генератором.

Читайте також:
Новий Mercedes-Benz GLC отримав подовжену версію

Силовій установці гібридної моделі з індексом 250 e трохи збільшили потужність і тепер вона видає 109 к.с., що на 7 сил більше, ніж до рестайлінгу. Батарея на 15,6 кВтг дозволяє проїжджати в електричному режимі до 82 км. Розгін із місця до «сотні» займає 7,6 секунди. Вартість оновленої моделі оголосять ближче до старту продажів, наміченого на кінець цього року.