X

Mercedes-Benz перетворив E-Class на довгого суперника S-class (фото)

Рестайлинг принес удлиненному седану Mercedes E-class ряд новшеств, включая пересмотренный салон

Mercedes-Benz оновив стандартний E-Class (а також купе і кабріолет) ще навесні, тепер настала черга його розтягнутої версії. Першою помітною зміною став приріст колісної бази (+140 мм). Габаритна довжина седана збільшилася до 5056 мм.

Кузов і салон змінилися за тією самою схемою, що і у стандартного Mercedes E-Class. Усередині з’явилося нове кермо, інша світлотехніка і мультимедіа з тачскріном. За доплату в задньому підлокітнику встановлять дисплей зі збільшеною діагоналлю. Також опціонально доступна система вентиляції задніх сидінь.

Покупцям доступні версії Mercedes E260L (184-сильний 1,5-літровий мотор), E300L (258-сильний 2,0-літровий мотор), E350L (299-сильний 2,0-літровий мотор). Крім того, покупцям пропонують ще й гібридну модифікацію E300e L. У останній силова установка передбачає 2,0-літровий двигун і електромотор. Сумарна віддача силової установки дорівнює 211 к.с.

Відзначимо, що довгобазний седан Mercedes-Benz E-Class поки що призначений для китайського ринку. Його початковий цінник вже відомий — $ 63 280 доларів.

Читайте також:
Mercedes-Benz Vision Duet показав якими будуть автономні машини майбутнього