X

Претендент на звання Авто року 2018. Mercedes-Benz S-Class

Обновленный Mercedes-Benz S-Сlass отличается не только внешне, но также имеет существенные отличия внутри и невероятное количество технических инноваций.

Преміальний представницький седан від Mercedes завжди був орієнтиром і законодавцем моди в класі. Оновлений S-Сlass зовні відрізняється іншою решіткою радіатора, зміненими бамперами, а також світлодіодною оптикою, яка дещо змінила свій дизайн.

Головні відмінності – всередині. Це, в першу чергу, інші матеріали обробки салону, нова широка приладова панель, а також нове рульове колесо. По-друге, абсолютно нові двигуни – рядна шістка, яка в залежності від ступеню форсування розвиває 367 к.с. або 435 к.с.

Восьмициліндрові агрегати віддані AMG – версіям, крім бі-турбованого 4-літрового V8 на 469 к.с. для версії S560. Топове виконання S600 традиційно оснащується 6-літровим V12 потужністю 530 к.с. Цей мотор, але форсований до 650 к.с. призначений для Mercedes-Maybach S650. З’явилися і нові дизелі – теж трилітрові «шістки» в різних ступенях форсування.

Крім нових двигунів оновилися системи безпеки і допомоги водієві. Наприклад, Distronic Active Proximity Control і Active Steer Assist System дозволяють прискорювати і гальмувати автомобіль в межах встановлених обмежень швидкості, і навіть мають змогу керувати автомобілем автономно до 30 секунд. Список нових електронних помічників можна продовжувати дуже довго – у оновленого S-класу він найбільший за всю історію моделі.

Головний Mercedes, як і раніше, існує в кількох версіях: просто S-клас, версія із довгою базою і Mercedes-Maybach, що знаходиться на верхній сходинці.

Фото, відео та подробиці про Mercedes-Benz S-Class:

http://autoroku.autocentre.ua/2018-mercedes-benz-s-class/