X

Mercedes GLE Coupe 2020: всі подробиці про нового суперника BMW X6

Уверены, вы бы и не подумали, что Mercedes GLE Coupe появился уже во второй раз! Новая генерация купе-кроссовера рвется в бой

Mercedes GLE 2019 модельного року вже з’явився на українських дорогах. А як же його динамічний брат — купеподібний кросовер Mercedes GLE Coupe 2020? Друге покоління цієї моделі офіційно розсекречено. Мерседес не став чекати Франкфуртського автосалону у вересні, хоча ми впевнені, що новинка все ж відвідає майбутній захід. Спереду, за традицією, автомобіль дуже схожий на стандартний Мерседес GLE. У профіль, звичайно, ми бачимо динамічний силует і елегантну лінію даху. Тут також з’явилися пухкіші задні арки і абсолютно нова корма з доволі агресивними ліхтарями.   Передньою панеллю поділився старший брат, що не можна назвати недоліком. Тут той самий сміливий дизайн і два 12,3-дюймові екрани, один з яких — цифровий щиток приладів, інший — монітор інформаційно-розважальної системи. Завдяки трохи збільшеним габаритам, Mercedes-Benz обіцяє більш просторий салон порівняно з попередником і наймісткіший у класі багажник. Йдеться про купе-кросовери, звісно.

Наразі в моторній гамі заявлені три модифікації. Шестициліндровий дизель у двох варіантах форсування розвиває 268 к.с. і 600 Нм (GLE Coupe 350 d 4MATIC) або 325 к.с. і 700 Нм (GLE Coupe 400 d 4MATIC).

Читайте також:
У Мережі показали Mercedes S-class 2020 (відео)
Бензиновий Mercedes GLE 53 Coupe оснащений 3-літровим шестициліндровим бензиновим мотором (429 к.с. і 521 Нм) і генератором EQ Boost, який надає додаткові 21 к.с. і 249 Нм на короткий час. На розгін до 100 км/год цьому автомобілю потрібно трохи більше 5 с.