X

Mercedes показав особливий седан майже за 250 тисяч доларів

Особая версия Mercedes-Maybach S 650 выйдет ограниченным тиражом в 15 единиц

Про те, що Mercedes-Benz вирішив попрощатися з S-Class актуального покоління, стало відомо ще в березні 2019 року. Тоді виробник анонсував вихід прощального виконання Final Edition. Зараз аналогічна доля наздогнала Mercedes-Maybach S 650. Седан отримав особливу версію під назвою Night Edition.

Під капотом у “нічного” седана буде все той же двигун V12, здатний розвивати 630 к.с. і 1001 Нм крутильного моменту. У парі з ним працює 7-ступінчаста коробка передач. Із таким набором задньопривідний лімузин здатний розвивати швидкість 96 км/год менше ніж за 5 секунд.

Упізнати особливий Мерседес S 650 можна за унікальним оздобленням кузова та інтер’єру. Всі 15 седанів лімітованого видання пофарбують у колір Obsidian Black, який використовували і для серії Final Edition. На кришці багажника встановлять карбоновий лип-спойлер і укомплектують автомобіль особливими 20-дюймовими колісними дисками. Салон вирізнятиметься великою кількістю шкіри та карбону. Виробник передбачив також усі доступні для люксового седана опції. Наприклад “капітанські” сидіння другого ряду мають вентиляцію, підігрів і масаж, акустику Burmester, пневмопідвіску, здатну аналізувати стан дорожнього полотна, і багато іншого.

За такий седан доведеться викласти кругленьку суму. У Північній Америці версію Night Edition оцінили в 243 тисячі доларів. Варто відзначити, що всі 15 автомобілів продадуть у США.

Читайте також:
В Україні представили новий Mercedes-Benz GLE Coupe (відео)