X

Mercedes презентував екстремальний суперкар на базі родстера SL (фото)

Mercedes-AMG презентував у Монако новий трековий спідстер під назвою PureSpeed, який стане первістком серії Mythos і вийде тиражем у 250 екземплярів. Примітно, що представили суперкар пілоти «Формули-1» Льюїс Хемілтон та Джордж Рассел.

Трековий суперкар заснований на останній версії родстера SL, але включає елементи дизайну AMG One і F1, такі як дуга безпеки Halo. Спідстер не має ні даху, ні лобового скла. Їх замінили крихітним аеродинамічним екраном та структурним стрижнем, який поділяє огляд попереду навпіл. Керувати PureSpeed ​​потрібно у шоломі.

Можна відзначити, що передня частина спідстера стала більш вираженою та сильно відрізняється від донора. Немає традиційної решатки радіатора AMG і додаткових акцентів. Аеродинамічний обвіс виконаний з карбону. В обробці кабіни використано вуглеволокно, висококласна шкіра та алькантара.

Читайте також:
Як Mercedes-Benz запустив етапну вантажівку і автобус на її базі

Mercedes не розкрив інформацію про силову установку. Очікується, що спідстер PureSpeed ​​буде оснащений 4,0-літровим битурбированным двигуном V8 від SL63 потужністю 585 к.с.