X

MG відродив культову модель — її представлять цього місяця

До прем’єри готується друге покоління седана MG7. Компанія повністю переглянула свою флагманську модель, і тому її можна назвати новинкою.

Новий MG7 має силует фастбека з низькою посадкою, схожою на Audi A7. Кузов доволі м’язистий, з сильними динамічними лініями та яскраво вираженими задніми плечима. Спереду увагу привертають тонкі світлодіодні фари, величезна радіаторна решітка і вертикальні повітрозабірники. Задня оптика розтягнулася на всю ширину корми. У багажник автомобіля вбудовано спойлер, що висувається під час набору швидкості.

Салон моделі поки що не розсекречено. Але очікується, що в його оснащення увійде цифрова панель приладів і мультимедійна система, екрани яких будуть об’єднані в один блок. Від фізичних клавіш компанія повністю не відмовлятиметься.

Читайте також:
На ринок Європи виходить оновлений електричний універсал MG5

Під капотом MG7 буде встановлено 2,0-літровий турбодвигун потужністю 254 к.с. і 405 Нм крутильного моменту, який працює у парі з дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач ZF. Також буде менший варіант 300 VTGI з 1,5-літровим турбодвигуном із віддачею 183 к.с. Офіційну презентацію флагмана марки заплановано на 17 серпня цього року.