X

Mitsubishi анонсувала новинку для любителів активного способу життя

Официальная премьера новинки состоится уже в октябре

Mitsubishi опублікувала тизер загадкового автомобіля, який пробудить у водіях дух авантюризму. Презентація таємничої новинки відбудеться наприкінці жовтня на виставці Japan Mobility Show 2023 року. В прес-релізі, що анонсує прем’єру, говориться, що автомобіль електрифікований. Наявність повного приводу підтверджує обіцянку «душевного спокою у будь-яку погоду та на будь-яких дорожніх умовах».

Як припустили в Motor1, йдеться швидше не про звичайний автомобіль, а про всюдихід. На єдиному тизері він виглядає як високий транспортний засіб з Т-подібними фарами з боків від логотипу Mitsubishi, що світиться, розташованого прямо під практично вертикальним лобовим склом. Нижче видно додаткові вертикальні фари. В цілому все це виглядає, як футуристичний Delica D:5 зі збільшеним дорожнім просвітом.

Крім загадкового транспортного засобу для туристів та любителів подорожей на виставці в Токіо покажуть уже згаданий Delica D:5 та Outlander PHEV. Не виключено, що це будуть модифіковані версії мінівена та кросовера.

Читайте також:
Подивіться на вантажівку Mitsubishi Fuso за повноцінним житловим простором у вантажному відсіку

Japan Mobility Show 2023 пройде у найбільшому в країні виставковому центрі Tokyo Big Sight. Дні преси заплановано на 25 та 26 жовтня. 27 жовтня двері авто-шоу відчиняться для запрошених, у тому числі й людей з обмеженими можливостями. З 28 жовтня по 5 листопада відвідати виставку зможуть усі охочі.