X

Mitsubishi Fuso представляє нове сімейство вантажівок Євро 6

Компанія Mitsubishi Fuso Truck and Bus Corp. (MFTBC) презентувала нове сімейство вантажівок екологічного стандарту Євро 6. Презентація відбулася наприкінці грудня на території аеропорту Tainan. Зазначимо, що Тайвань є другим за величиною міжнародним ринком для цього виробника. Тридцятий рік поспіль Fuso утримує лідерство в сегменті комерційних автомобілів. У 2021 році частка машин бренду становила 33,6%. Продаж минулого року збільшився на 28%, а в сегменті вантажівок повною масою до 5 т – і зовсім на 45%.

Нова лінійка вантажівок стандарту Євро 6 охоплює машини різних класів. Якщо говорити про важке, то це модель Super Great, яка отримала передовий турбодизель OM 470, що працює в парі з автоматичною коробкою передач ShiftPilot AMT. Порівняно з моделлю Євро 5, новий двигун став на 13% потужнішим, при цьому максимальний крутильний момент зріс на 10%. Такі електронні помічники водія, як система стеження за рухом по заданій смузі (LDWS), система стабілізації ESP і система активного екстреного гальмування (AEBS) входять у стандартне оснащення, а опційно доступна ще й система проти сліпих зон (Sidequard System).

Fuso Canter

Середньотоннажна модель Fighter також отримала системи допомоги LDWS і AEBS. Крім того, поліпшена ергономіка кабіни, що знижує стомлюваність водія. А щодо легкого сімейства Canter, представленого машинами повною масою від 3,5 до 8,55 т., то серед місцевих перевізників особливо популярна 7,9-тонна версія автомобіля.

Читайте також:
У Португалії стартував випуск вантажівки Fuso Canter наступного покоління