X

Mitsubishi оновила популярний бюджетний кросовер

Автомобиль обзавелся вариатором и полностью перекроенным салоном

Компактвен-кросовер Mitsubishi Xpander дебютував чотири роки тому. Настав час для його оновлення в середині життєвого циклу. Компанія вирішила не обмежуватися легким фейсліфтингом, як минулого року, а провела масштабний рестайлінг.

Автомобілю збільшили на 15-20 мм дорожній просвіт і тепер він досягає 220 або 225 мм залежно від виконання. Завдяки новому обвісу довжина зросла на 120 мм до 4595 мм. За рахунок встановлення масивних бамперів переднє світло стало довшим на 75 мм, а заднє – на 45. Також кросовер Міцубісі отримав нові Т-подібні фари і світлодіодні ДХВ, які встановлено вище головної оптики.

На решітці радіатора з’явилися темні широкі глянцеві плашки. Номерний знак змістився нижче і тепер перебуває в самому низу переднього бампера. До того ж виробник зробив ширшими хромовані вставки. У задніх ліхтарів змінилася графіка. Їздить оновлена модель на 16-дюймових колесах. Топові версії мають 17-дюймові диски.

Чимало змін відбулося і в салоні оновленого Xpander. Для базових версій зберегли колишній інтер’єр, а ось у преміальних з’явилася нова передня панель, кермове колесо і сучасна мультимедійна система. Також переглянули блок керування клімат-контролем і центральний тунель. З’явився центральний підлокітник з містким боксом для дрібниць. Конфігурація кабіни, як і раніше, трирядна. Тому в салоні може розміститися до семи осіб.

За капотом новинки встановлено 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 105 к.с. і 141 Нм крутильного моменту. Він поєднується з п’ятиступеневою “механікою” або варіатором. Привод — передній. У продаж автомобіль надійде до кінця поточного року. Основним ринком збуту є Південно-Східна Азія, де за бюджетну практичну модель просять від 16 700 доларів.

Читайте також:
Mitsubishi показала новий кросовер із секретом