X

Mitsubishi Outlander 2022 став на конвеєр — скоро надійде в продаж

Компания представит новинку в рамках онлайн-мероприятия, которое обещает быть ярким и незабываемым благодаря долгожданной машине

Про те, що Mitsubishi готується випустити на ринок нове покоління позашляховика Outlander, яке стане четвертим в історії моделі, ми говорили неодноразово. Автомобіль уже засвітився на фото як у камуфляжі, так і без нього. Також у мережу витекли деякі технічні характеристики. Незважаючи на це, виробник продовжує тримати новинку в таємниці – офіційно новий Міцубісі Аутлендер 2022 модельного року ми все ще не бачили.

Презентація нової генерації кросовера запланована на 16 лютого. Вона відбудеться в онлайн-форматі і транслюватиметься на Amazon.Live. Але Аутлендер уже став на конвеєр. Виробництво новинки налагодили на заводі корпорації Mitsubishi Motors в Оказакі (Японія). Ймовірно, найближчим часом нам знову вдасться поглянути на авто, адже від усюдисущих фотошпигунів вкрай рідко вдається сховатися, особливо на території виробничого майданчика.

Нових тизерів Mitsubishi не опублікували. У компанії лише показали загадкове фото, на якому зображена коробка на тлі гір і лісу, оповитих променями сонця. Так у компанії вирішили зробити акцент на швидкому дебюті моделі. За даними виробника, спочатку новий Mitsubishi Outlander 2022 вирушить на північноамериканський ринок, а потім буде доступний в інших регіонах.

Читайте також:
Mitsubishi Evolution повертається в особі спортивного кросовера

Відомо, що новий Outlander побудовано на модульній платформі CMF-С/D, на якій також базується Nissan X-Trail (Rogue). У ролі силової установки виступить 2,5-літровий бензиновий двигун потужністю 190 к.с., який працює з варіатором і системою переднього або повного приводу. Крім того, новий кросовер Міцубісі обзаведеться поліпшеними всюдихідними характеристиками і стане більш технологічним. На довершення виробник обіцяє підвищений комфорт і варіативність оздоблення салону.