X

Новий Mitsubishi Pajero Sport 2020 повністю розсекречено

Mitsubishi Pajero Sport 2020 - фото и подробности

Сьогодні в Таїланді відбулася презентація Mitsubishi Pajero Sport 2020. Це не абсолютно новий, а оновлений кросовер – рестайлінгова версія третього покоління моделі, яку випускають із 2015 року.

Дивлячись на фото, ви одразу напевно запитаєте – навіщо японці пішли на рестайл, якщо машина і без цього має свіжий вигляд? Це справді так, але в компанії вирішили, що в популярному позашляховику настав час застосувати оновлений корпоративний дизайн, названий “динамічний щит” – його ми вже бачили на паркетнику Eclipse Cross і оновленому пікапі L200. У нього з’явилася інша оптика, нова радіаторна решітка і бампер. Ззаду відбулися аналогічні косметичні зміни.

Читайте також:
У стилі L200: живі фото Mitsubishi Pajero Sport 2020

Салон Mitsubishi Pajero Sport 2020 також відрізняється від дореформеної версії – кросовер отримав 8-дюймову цифрову приладову панель, оновлений сенсорний екран того ж розміру інформаційно-розважальної системи та систему Mitsubishi Remote Control, яка дозволяє водієві відчиняти або зачиняти двері за допомогою свого смартфона, зокрема двері багажника. Крім того, у автомобіля покращилися матеріали оздоблення, а у задніх пасажирів з’явилася своя розетка поруч з портом USB.

Читайте також:
Заряженный Mitsubishi L200 – до сотни за 3,5 секунды (видео)

З оновленням Mitsubishi розширила і спектр функцій безпеки Pajero Sport, додавши системи Lane Change Assist і Rear Cross Traffic Alert. А от двигун залишився колишнім-2,4-літрова дизельна турбочетвірка на 178 сил і 430 Нм, зістикована з 8-ступінчастим автоматом.

У Таїланді Mitsubishi Pajero Sport 2020 вже відправився у виробництво. Незабаром новинка з’явиться в інших 90 країнах світу, і Україна – не виняток. З актуальною пропозицією Mitsubishi Pajero Sport можна ознайомитися за посиланням.

Читайте також:
Самый суровый в мире Mitsubishi Lancer (видео)