X

Mitsubishi представила стильний кросовер за $20 000 (фото та відео)

У модельній лінійці Mitsubishi з’явився компактний кросовер під назвою Xforce. Його презентували на автосалоні у Джакарті (Індонезія). Саме ця країна стане для нього основним ринком. Ще модель пропонуватимуть у країнах Південно-Східної Азії, Латинської Америки, Близького Сходу та Африки.

У компанії новинку позиціонують як бюджетну альтернативу ASX. Mitsubishi Xforce виглядає стильно та сучасно. У нього м’язистий кузов, широка решітка радіатора, тонкі світлодіодні фари, високий капот, розширені колісні арки і агресивні задні ліхтарі.

У довжину кросовер досягає 4390 мм при колісній базі 2650 мм. Ширина становить 1810 мм, а висота – 1660 мм. Салон Xforce просторий та комфортний. І має п’ятимісцеву конфігурацію. В оснащення входить 8-дюймова цифрова панель приладів, мультимедійна система з 12,3-дюймовим екраном, аудіосистема Dynamic Sound Yamaha Premium з 8 динаміками і слот для бездротової зарядки смартфона.

У рух новинку наводить безнаддувний 1,5-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун потужністю 103 к.с., який пов’язаний з коробкою передач CVT і системою переднього приводу. Дорожній просвіт – 222 мм. Є режими руху по багнюці, гравію та мокрій дорозі. Ціна кросовера стартує від 20 000 доларів.

Читайте також:
Нова платформа та мотор: Mitsubishi представила шосте покоління L200