X

Mitsubishi вперше показала рестайлінговий Eclipse Cross 2022

Новому кроссоверу Mitsubishi Eclipse Cross 2022 модельного года обещан более динамичный дизайн

Компанія Mitsubishi опублікувала тизер компактного кросовера Eclipse Cross 2022 модельного року. Судячи із зображення, представлену тільки три роки тому модель чекають зміни в дизайні передньої та задньої частини кузова. Ці заходи зроблять машину ще популярнішою і сучаснішою.

Кросоверу Міцубісі обіцяють “висококласний і енергійний дизайн” у стилістиці концепту e-Evolution (нижче в галереї), представленого на Токійському автосалоні 2017 року. На ринку оновлений Mitsubishi Eclipse Cross з’явиться в першому кварталі 2021 року. Офіційна презентація кросовера має відбутися в найближчі тижні або місяці.

Також цього року зміни чекають на Mitsubishi Outlander PHEV. Відомо, що плагін-гібрид отримає модернізований двигун внутрішнього згоряння і зможе запропонувати більший запас ходу на електротязі.

У першому кварталі 2021 року на ринок вийдуть представлені раніше нові бюджетники Mirage і Mirage G4. Найважливішою подією наступного року стане прем’єра Міцубісі Аутлендер наступного покоління. Новий позашляховик покажуть у другому кварталі 2021 року.

Читайте також:
У мережі показали найкрутіший позашляховик Mitsubishi з мотором V8

Відомо, що всі нові моделі Mitsubishi будуть стандартно оснащені системою запобігання фронтальному зіткненню з функцією виявлення пішоходів. При цьому європейцям чекати новинок від Mitsubishi не варто. Відповідно до оголошеної раніше стратегії розвитку альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi, за компанією закріпили Південно-Східну Азію.