X

Модельна лінійка Bugatti поповнилася електросамокатом

Его стоимость пока неизвестна

Bugatti у співпраці з виробником аксесуарів для мобільних пристроїв Bytech показали нове дітище. Ним став електросамокат преміум-класу, виконаний у дусі Бугатті. У ньому маркам вдалося поєднати інноваційні технології та аеродинаміку.

Основою іменитого самоката стала рама з магнієвого сплаву. Завдяки їй вдалося знизити вагу транспортного засобу до 16 кг. На ньому зможуть пересуватися дорослі практично будь-якої комплекції, єдине обмеження – вага. Він не має перевищувати 110 кг.

Покупці зможуть обирати між трьома колірними варіантами: синім, чорним або сріблястим. Завдяки встановленими дев’ятидюймовим колесам і доволі великому кліренсу, скутер може долати підйоми до 15 градусів.

У рух самокат приводить електромотор потужністю 700 ватт. Він розганяє новинку до 29 км/год. Максимальна відстань, яку можна подолати на одному заряді акумулятора — 35 км. Для зарядки останнього знадобиться 4 години. Під час їзди користувач зможе обирати один із запропонованих режимів: економічний, місто або спорт. Особливістю скутера став задній ліхтар, проектуючий логотип Bugatti на асфальт.

Читайте також:
Bugatti Chiron розігнали до межі на німецькому автобані (відео)