X

Mondeo поділився зовнішністю з іще одним кросовером Ford (фото)

Дебют кроссовера состоится в этом году

Компактний кросовер Ford Territory, який вийшов на ринок Китаю в 2018 році, готується до планового оновлення. Замасковані прототипи новинки вже виїхали на тести, де їх і помітили фотошпигуни.

Судячи зі знімків, модель виконана в новій фірмовій стилістиці марки. Так, рестайлінговий Territory отримав двоярусну оптику, як у актуального седана Mondeo і крос-ліфтбека Evos, велику за розміром решітку радіатора і модернізований бампер. На кормі роздивитися зміни не вдалося. Очікується, що тут з’являться нові ліхтарі, які виконають у формі єдиної плашки, та інший бампер.

Кабіну також оновлять. Тут з’явиться цифрова приладова панель і мультимедійна система з великим екраном, який “височіє” над передньою панеллю. На зміну важелю перемикання передач прийде шайба. Про моторну гаму поки що інформації немає. Дореформений кросовер комплектується 1,5-літровим чотирициліндровим турбодвигуном потужністю 140 к.с. і 225 Нм крутильного моменту, який працює в парі з шестиступеневою “механікою” або варіатором.

Читайте також:
Стареньку вантажівку Ford змусили їхати після 30 років простою

Презентувати оновлений Ford Territory мають намір у другій половині поточного року. Дату виходу на ринок поки що не розсекретили. Ціни оголосять ближче до старту продажу. Вартість дорестайлінгового кросовера стартує від 17 000 доларів.