X

Потужність нового кросовера Toyota GR Crown перевищить 380 к.с.

Официальная премьеры новинки ожидается этим летом

До кінця цього року у сімействі Toyota Crown з’явиться високопродуктивний кросовер від підрозділу Gazoo Racing (GR) — GR Crown. Він може стати першим представником лінійки з гібридною силовою установкою, що самозаряджається. Про це із посиланням на японські ЗМІ повідомило Carscoops.

Цю новину видання проілюструвало власними рендарями новинки. На них зображено занижену версію кросовера з агресивним кузовним обважуванням. Зокрема, у автомобіля більш виражені бампери, задній зі збільшеними повітрозабірниками. Все пластикове облицювання пофарбоване в колір кузова. Доповнюють образ масивні легкосплавні колісні диски. В інтер’єрі очікуються темні кольори та логотипи Gazoo Racing.

За попередніми даними, Toyota GR Crown укомплектують повнопривідною гібридною системою потужністю понад 380 к.с. Вона складається з модернізованого 2,4-літрового бензинового турбодвигуна, двох електродмоторів, акумулятора та коробки eCVT. Потужність ДВЗ збільшена до 300 к.с., що на 28 к.с. більше, ніж у стандартної моделі.

Також Toyota GR Crown обіцяно вдосконалене шасі, яке розробляють інженери Gazoo Racing. Зокрема, кросовер отримає оновлену підвіску, додаткові розпірки, покращені гальма та більш чуйне кермо. Все це дозволить GR Crown запропонувати кращу керованість та задоволення від водіння.

Читайте також:
Toyota презентувала спецверсії GR Yaris від чемпіонів (фото)

Офіційна прем’єра Toyota GR Crown очікується цього літа. Орієнтовно, на внутрішньому ринку кросовер коштуватиме близько 47 000 – 51 000 доларів.