X

М’який дах та розкішний інтер’єр: Aston Martin представив новий кабріолет (фото)

У лінійці Aston Martin з’явився новий кабріолет з назвою Volante. Автомобіль відрізняється стильним дизайном та розкішним інтер’єром.

Новинка побудована на базі купе DB12 Volante. Її тканинний дах складається за 14 секунд на швидкості до 50 км/год і відкривається за 16 секунд. В Aston Martin заявили, що дах «акустично покращено» завдяки 8 шарам ізоляції. Він стандартно чорний, але може бути виконаний у червоному, синьому і сріблястому відтінках.

В оснащення салону Volante увійшла цифрова панель приладів, мультимедійна система з екраном Pure Black розміром 10,25 дюймів і аудіосистема Bowers & Wilkins з 11 динаміками. Оздоблення виконано зі шкіри, а як акценти використано натуральне дерево і карбон.

Також можна відзначити наявність електронного заднього диференціалу, п’яти режимів водіння та нових адаптивних амортизаторів. Їздить Volante на 21-дюймових кованих легкосплавних дисках, взутих у шини Michelin Pilot S 5.

Читайте також:
Aston Martin Valor розпродали протягом двох тижнів після прем'єри

У рух кабріолет наводить 4,0-літровий бітурбований двигун V8 AMG потужністю 680 к.с. і 800 Нм крутного моменту, який пов’язаний з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF. Розгін із місця до «сотні» займає 3,7 секунди. Максимальна швидкість – 325 км/год. У продаж новинка надійде наприкінці 2023 року.