X

На дорогах з’явився найдешевший кросовер Subaru наступного покоління

Автомобиль изменился внешне и получил более современное оснащение

Subaru готується вивести на ринок нове покоління кросовера XV (в США він відомий під ім’ям Crosstrek) — традиційно найдоступніший кросовер у модельній лінійці. Закамуфльовані прототипи моделі вже виїхали на дороги, де і потрапили в об’єктиви камер фотошпигунів.

Судячи з ролика, автомобіль не сильно відрізняється від актуального кросовера. Він зберіг колишні габарити і виконаний в тій самій стилістиці. Серед змін, які вдалося роздивитися через камуфляж, можна відзначити нові С-подібні задні ліхтарі і більш вузьку головну оптику, яка візуально об’єднана зі стильною решіткою радіатора. До того ж у кросовера з’явилася додаткова секція в задньому бічному вікні.

Салон моделі частково потрапив у кадр. В оснащення кабіни увійде нова мультимедійна система з великим екраном, як і в інших актуальних моделях Subaru. Також очікується модернізована приладова панель, яка буде аналогічна новому WRX, мультикермо і слот для бездротової зарядки смартфона. Список асистентів безпеки і систем допомоги водієві суттєво розширять.

Читайте також:
Subaru Impreza нового покоління дебютує восени 2022 року

Щодо змін щодо технічної частини інформації, поки що немає. Офіційний дебют Subaru XV запланований на початок 2022 року.