X

На дорогах України тестують невідомий кросовер — живі фото

Автомобиль заметили в Киеве – эта модель еще не продается

Тестові прототипи автомобілів, повністю або частково покриті камуфляжем, часто зустрічаються на дорогах Європи і США. Адже саме там зосереджені штаб-квартири провідних світових автогігантів разом з дослідницькими центрами.

В Україні подібної практики зараз немає. Тому покритий маскуванням кросовер, що рухається в загальному потоці машин на Столичному шосе в Києві привернув увагу водіїв. На автомобілі встановлені німецькі номери.

Жодних розпізнавальних знаків і шильдиків на тестовому прототипі, звісно, немає. Судячи з обрисів кузова і задніх ліхтарів, можна припустити, що це подовжена версія нового Kia Sportage. Раніше аналогічний тестовий мул ловили на дорогах Кореї. Можливо, такий кросовер Кіа отримає практичний 7-місний салон. Вже зараз помітно, що автомобіль від стандартного прототипу відрізняється дизайном задніх дверей і додатковими вікнами в задніх стійках.

Читайте також:
Kia Sportage 2022 — кросовер знову на дорозі

Автор знімку зазначив, що передні фари повністю закриті маскуванням, а от ходові вогні нагадують Peugeot 2008. За попередньою інформацією, Новий Кіа Спортейдж 2022 отримає ефектні ДХВ, які могли збити з пантелику і нагадати французький кросовер.