X

На дорозі помітили новий кросовер Toyota на базі Corolla

Кроссовер, прикрытый камуфляжной пленкой, удалось запечатлеть во время дорожных испытаний

Незважаючи на співзвучні назви, новий кросовер Toyota Corolla Cross не схожий на седан або хетчбек, використані в основі. Зовнішні відмінності добре видно в оформленні передньої частини кузова, навіть незважаючи на камуфляж. У кросовера Тойота Королла Кросс решітка розташована вище, та й фари зовсім інші.

В іншому кросовер отримав традиційний дизайн і профіль силуету. Машина навіть зараз у точності саме така, як представлений раніше автомобіль для Таїланду. Але прототип спіймали в США. Невже компанія готує свій кросовер до виходу на глобальний ринок?

Відомо, що в основі моделі лежить платформа TGNA-C. Якщо новий Toyota Corolla Cross для Америки отримає ті самі мотори, що і версія, яку зараз можна придбати в Таїланді, то майбутні власники зможуть купити новинку з 1,8-літровим двигуном потужністю 140 к.с.

Крім того, існує ще й гібридний варіант. У цьому разі 1,8-літровому мотору, що видає 98 к.с., компанією стане  72-сильний електричний двигун.

За попередньою інформацією, Toyota Corolla Cross стане на конвеєр у вересні 2021 року на заводі марки в штаті Алабама, США. У продаж кросовер надійде як модель 2022 року.

Читайте також:
Новітній Toyota Land Cruiser 300 зовсім близько - коли представлять позашляховик