X

На фото показали бюджетну модель Nissan, яка скоро вирушить у продаж

Nissan готовится к премьере обновленного Micra четвертого поколения

Instagram-канал cars_secrets опублікував свіжі фотографії Nissan Micra четвертого покоління (Індекс K13), зроблені під час рекламної фотосесії хетчбека.

Четвертий Ніссан Мікра складають із 2010 року на заводах партнерів Nissan в Азії та Латинській Америці, тоді як в Європі з 2017-го пропонують п’яте покоління моделі під індексом К14.

Про те, що четверте покоління моделі залишиться в строю, стало відомо у вересні 2020 року, коли в мережі з’явилися знімки оновленого хетчбека. Нова порція фото старого-нового авто прийшла з Мексики. Цілком ймовірно, саме ця країна стане місцем прем’єри оновленої моделі Nissan.

Передню частину кузова посвіжілого хетчбека прикрашає нова решітка і фари в стилістиці європейської моделі. Також йому дісталися нові бампери і злегка змінена задня оптика. У салоні жодних змін не очікується. Імовірно, оновлений Micra/March отримає розширений список обладнання. До нього увійдуть камера заднього виду, клімат-контроль і мультимедійна система з невеликим дисплеєм.

Моторна лінійка, ймовірно, залишиться колишньою: бензиновий чотирициліндровий атмосферний HR16DE 1,6 (106 к.с.), трициліндровий HR12DE 1,2 (76-79 к.с.) і чотирициліндровий HR15DE 1,5 (102 к.с.). Варіантів коробок теж кілька — п’ятиступінчаста механічна, чотириступінчаста автоматична і варіатор.

Точна дата прем’єри оновленого Nissan Micra/March четвертого покоління поки що не оголошена. Відомо, що п’яте покоління моделі, призначене для європейського ринку, скоро стане історією. Компанія вже готує новий Micra, побудований на агрегатах Renault Clio.

Читайте також:
Новий Nissan Juke зробили крутішим і оснастили технологічним обладнанням (фото)