X

На фото вперше потрапив кросовер Mercedes C-Class 2022

Автомобиль презентуют во второй половине 2022 года

Нове покоління Mercedes-Benz C-Class дебютувало цього року. Модель показали в кузові седан та універсал. Тепер до виходу на ринок готується версія крос-універсал All-Terrain.

Прототипи моделі, повністю покриті щільним камуфляжем, були помічені під час проходження дорожніх випробувань. Від стандартного універсала новинку можна відрізнити за збільшеним дорожнім просвітом, переробленим бампером та іншими колісними дисками. Також крізь маскування видно пластикове облицювання на колісних арках, порогах і бамперах. Воно не лише забезпечить додатковий захист кузова, а й зробить зовнішність автомобіля більш м’язистою.

Завдяки переналаштованій підвісці значно покращиться якість їзди на бездоріжжі. Також збільшений кліренс принесе велику прохідність. Точних даних поки що немає, але в більшому E-Class All-Terrain цей показник зріс на 29 мм до 156 мм. Очікується, що чотирициліндрові двигуни з м’якою гібридною технологією і автоматичну коробку передач 9G-Tronic буде перенесено на новинку з наявної лінійки моделі.

Читайте також:
Mercedes-Benz раскрыл подробности премьеры Citan cледующего поколения

За даними виробника, Mercedes-Benz C-Class All-Terrain конкуруватиме з Audi A4 Allroad і Volvo V60 Cross Country. Офіційна прем’єра моделі очікується в другій половині 2022 року. Також німецька компанія готує новому C-Class версію кабріолет та AMG. Про дату їх дебюту поки що не повідомляється.