X

На ринок виходить китайська пародія на знамениту модель Volkswagen

Электромобиль способен разгоняться до 155 км/ч

Електромобіль ORA Punk Cat, який за своєю стилістикою виконання нагадує культовий VW Beetle, був представлений на автосалоні в Пекіні в квітні цього року. Модель ось-ось повинна надійти в продаж, але напередодні цієї події виробник ухвалив рішення трохи підкоригувати його зовнішність.

Замість круглих фар і задніх ліхтарів електрокар отримав трохи витягнуту і пласку в нижній частині оптику. Також компанія змінила дизайн решітки радіатора, переднього і заднього бамперів. Від масивних хромованих накладок на колісних арках відмовилися. Лючок зарядного порту тепер розташований на правому крилі перед дзеркалом заднього виду, де раніше знаходилися повітроводи.

На кормі з’явився досить великий спойлер, інтегрований в двері багажника. Також змінився дизайн колісних дисків, а бічні дзеркала заднього виду стали трохи більшими. Габарити моделі після проведених модернізацій не змінилися. Електрокар досягає в довжину 4401 мм при колісній базі 2750 мм. Висота і ширина становлять 1633 і 1867 мм відповідно. Вага дорівнює 1710 кг.

Читайте також:
У «кофейного» кроссовера Great Wall появилась более совершенная версия — Cybermocca

У рух ORA Punk Cat приводить один електромотор потужністю 169 к.с., який дає змогу розвивати швидкість до 155 км/год. Ємність акумуляторної батареї і запас ходу, як і раніше, не розсекречені. На ринок новинка надійде найближчим часом. Тоді ж стане відома і вартість електромобіля.